دسته‌بندی نشده

طراحی پارک آبی

طراحی پارک آبی

طراحی پارک آبی و ضوابط طراحی و چگونگی جذب مشتری با طراحی هوشمندانه

طراحی پارک آبی

طراحی پارک آبی یکی از مراحل کلیدی و مهم در احداث پارک آبی میباشد که باید توسط معماران ،متخصصین و طراحان با تجربه در زمینه پارک آبی انجام شود.

کیفیت در طراحی میتواند تاثیرات بسیار مهمی در موفقیت یا شکست پروژه به لحاظ سرمایه گذاری داشته باشد.

بنابراین یک سرمایه گذار باهوش نسبت به طراحی پروژه پارک آبی اهمیت ویژه ای قائل است.چرا که میداند طراحی اصولی در مدیریت هزینه ساخت و همچنین در سود آوری پارک آبی در زمان بهره برداری او را یاری میکند و منافع زیادی را برای او به دنبال دارد.

در واقع پارک آبی خود به تنهایی تاثیرات بسیار زیادی  از جنبه های مختلف دارد بنابراین خود باید از طراحی مناسبی برخوردار باشد.

چند تا از این تاثیرات را اینجا بخوانید:

اثرات چند جانبه ساخت پروژه های پارک آبی :

ویژگیهای طراحی پارک آبی

چگونه یک پارک آبی طراحی کنیم که در جذب مشتری و افزایش درآمد و موفقیت پروژه تاثیرگذار باشد.

پارک آبی باید به لحاظ فرم و حجم و طراحی نما در منظر شهری نمایان باشد

پارک آبی باید در طراحی قسمت ورودی حس دعوت شوندگی را به افراد منتقل کند.

طراحی فرم و حجم پارک آبی باید به گونه ای باشد که به عنوان یک پروژه شاخص خود نمایی کند.

ساختمان پارک آبی به دلیل عدم بازشو و پنجره به بیرون ، ممکن است تا حد زیادی صلب به نظر برسد بنابراین باید با خلاقیت در طراحی نما و ایجاد فضاهای سیال این مشکل را حل نمود.

 

مراحل طراحی پارک آبی

طراحی پارک آبی
پلان جانمایی سرسره های پارک ابی پروژه شهر ری

تهیه نقشه اولیه :

برای این که سرمایه گذار بتواند برای  پارک آبی  یک بیزنس مدل تهیه  کند و طرح توجیهی و مطالعات امکان سنجی طرح را به انجام برساند نیازمند یک طرح و نقشه اولیه میباشد.

بنابراین در این مرحله سرمایه گذار به یکی از شرکتهایی تخصصی که در زمینه طراحی و ساخت پارک آبی فعالیت دارد مراجعه میکند و شرکت مذکور با توجه به موقعیت مکانی و نیاز مشتری و مطالعات اولیه طرح که در اختیارش گذاشته میشود و با توجه به مساحت سایت مورد نظر و میزان بودجه تعیین شده و کلیه شرایط موجود ، اقدام به تهیه طرح اولیه مینماید.

طرح اولیه میتواند شامل یک نقشه سایت پلان با مطالعات معماری و جغرافیایی و تحلیل سایت شامل تحلیل اب و هوایی و محیطی و هم جواریها و جهت های جغرافیایی و جانمایی فضاها و لکه گذاری ها و تا حدودی متره و برآورد قیمت باشد که سرمایه گذار را با آگاهی بیشتری

در تصمیم گیری ها کمک کند.

شروع طراحی و تهیه نقشه های معماری و مهندسی پروژه:

مرحله اول :

 که همان تهیه طرح اولیه بود که در زمان مطالعات و و تصمیمات سرمایه گذار توسط شرکت طراح و مجری در قالب یک قرارداد مجزا و اولیه ، تسلیم کارفرما یا سرمایه گذار گردیده بود.

مرحله  دوم :

 تهیه نقشه های کلی طرح

شرکت طراح و مجری در این مرحله تهیه یک  نقشه کلی ولی ملموس تر از طرح اولیه  و بر اورد قیمت دقیق تری با جزییات بیشتری را در دستور کار خود قرار میدهد و زیر ساخت های لازم در این مرحله بیشتر از مرحله قبل مشخص میشود و در واقع یک گام جلوتر رفته وموضوع جدیت بیشتری پیدا میکند.

مرحله سوم :

در این مرحله شرکت طراح و مجری اقدام به تهیه نقشه های دوبعدی و سه بعدی طرح با نرم افزار تخصصی مینماید و در واقع نقشه پلان با کلیه فضاها به صورت دقیق تهیه میشود که در این نقشه ها کلیه فضاها اعمم از فضاهای عمومی و اجتماعی ، محوطه ها ، فضاهای ورودی ، دسترسی ها ،سالن های رخت کن ، فضاهای استراحت ، و فضاهای اصلی اعم از سرسره های آبی ، استخر ها ، استخر موج ، رودخانه مصنوعی و … نمایش داده میشود.

در این مرحله نیز برآور قیمت دیگری با جزییات بیشترو دقیق تری تهیه میشود.ودر واقع میتوان گفت در این مرحله بر آورد قیمت نهایی میگردد.

مرحله چهارم :

در این مرحله شرکت طراح و مجری شروع به تهیه نفشه های دو بعدی و سه بعدی از تجهیزات پارک آبی مثل سرسره های آبی و سازه های نگاهدارنده سرسره ها و تهیه نقشه سازه استخر ها مینماید .

مرحله پنجم:

در این مرحله محاسبات فنی  و تهیه نقشه های تاسیسات مکانیکی و تصفیه آب و تاسیسات الکتریکی انجام میشود.

مرحله ششم :

در این مرحله در واقع نقشه های معماری فاز 2 که نقشه های اجرایی معماری با جرییات دقیق اجرایی برای استارت پروژه تهیه میگردد.

جهت مشاوره و طراحی پارک آبی ، تهیه نقشه های اولیه معماری ، نفشه های فاز 2 و نقشه های سه بعدی طرح با کارشناسان شرکت تماس بگیرید.

تلفن تماس : 09352050959

 

ضوابط طراحی پارک آبی

پارک آبی هم مانند مکانهای دیگر مثل مجتمع های مسکونی ، تجاری ، مراکز آموزشی ، مدارس ، بیمارستان ها ، فضاهای ورزشی و ….که دارای الزامات و ضوابط و استانداردهای خاص خود هستند، پارک آبی هم استاندارد های طراحی مخصوص به خود را دارا هست .

در طراحی فضاهای مختلف پارک آبی مثل استخرهای اب ، سرسره ها ، اتاق های سونا و جکوزی و دیگر فضاها ضوابطی وجود دارد که در حین طراحی پیش بینی انها ضروری هست.

یکی از بخش های مهم سرسره ها هستند که به لحاظ استحکام سازه نگهدارنده سرسره و حفاظ ها و جان پناه های محل سوار شدن و همچنین شیب سرسره ها و بخش سریدن و بخش خروجی سرسره ها حائز اهمیت هست .و اندازه ها و استانداردهایی جهت ایمن موارد تعریف شده است که باید در طراحی و ساخت پارک آبی مورد توجه قرار گیرد.

تشریح الزامات در پارک آبی :

·   تعیین  انواع سرسره آبی

·   الزامات مواد

·   الزامات بخش شروع

·   بخش سریدن

·   انواع بخش پایانی

·   الزامات سکو و حفاظ ها

·   فضای آزاد

·   جریان آب

·   الزامات وسایل دسترسی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *